In tijden van Corona heb je soms meer tijd voor lastiger dingen. Één ervan was de kleur rood die ik had toegepast bij de reparatie van het dek: dat was me een doorn in het hoog want de toegepaste rode kleur contrasteerde me teveel. Daarom het rood weer verwijderd en vervangen door Oranje: de gebruikte kleur was een fractie lichter maar ziet er een stuk beter uit!

Nu ik toch bezig was met moeilijker dingen: ik was er nog op aan het broeden hoe ik het zitje zou gaan maken. Dus daar heb ik me ook maar even mee bezig gehouden.

Ik ga het zitje in de kuip op de goede hoogte vast tapen en 2 zelfgemaakte dunne polyester plaatjes links en rechts van het zitje aan de kuiprand klemmen. Dan kan ik die 2 plaatjes aan het zitje vast lamineren en als het 1 geheel is geworden het zitje eruit nemen en vanaf de onderkant verder lamineren tot de goede dikte is bereikt.

Zo is het plan.