Zeekajaks en Gorillatape
< TERUG <

Vandaag was ik bij Zwerfkei in Woerden voor wat kampeerspullen.

Daar vond ik iets bijzonders dat me als kanoer aansprak: Gorillatape !

Dit wordt aangeprezen voor zijn extra dikke kleeflaag die op alles een duurzame en watervaste kleefverbinding maakt; zelfs op steen. De drager van Gorillatape is 145% sterker dan normaal ducttape (tenminste dat claimt men). Maar ik krijg de indruk dat die claim klopt ;-)

In de kanowereld is het een goed gebruik om op een tocht ducttape mee te nemen voor noodreparatie al je ergens schade oploopt.

De aanbeveling van die sterke kleeflaag doet me vermoeden dat Gorillatape een verbetering kan zijn als toepassing voor noodreparaties op een kano. Zeker aangezien er naast de normale breedte van 48 mm, ook een dubbele breedte van 73mm beschikbaar is.

Ik heb een rol gekocht en ga het eens proberen. De eerste indruk is inderdaad een sterke drager en het plakt ook prima. Ik heb mijn documentmap van 1meter breed, en te zwaar beladen met al mijn zeekaarten, ermee gerepareerd. Ik ben zeer onder de indruk van het resultaat.
Wordt vervolgd!


Daarnaast heeft men ook een nog interessanter product: Patch & Seal.

Hiermee kan je zelfs onderwater een gat dichten. Wat wil je nog meer voor een kajakreparatie!

Hiervan heb ik (nog) geen voorbeeld gekocht omdat dit niet in het assortiment van Zweffkei paste. Maar dit materiaal lijkt me wel zo interessant dat het op de komende trektocht meemoet!

Zie voor meer informatie: www.gorillaglue.nl

Kijk er maar eens: ze hebben nog veel meer interessante producten.

< TERUG <
0 Comments
Geplaatst op 01 Feb 2020, 22:21h
Powered by CuteNews